Дикуни

Мелодрама Дикуни  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 ноября 2006
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
107 мин.

Фільм драма, мелодрама, комедия «Дикуни »:

Лазурне море, ласкаві промені сонця і останній місяць літа. Часу втрачати не можна і треба спробувати застрибнути в останній вагон, захопивши шматочок бронзового загару і приємних спогадів. У цей період інтереси відпочиваючих прості і зрозумілі: засмагати, розважатися, гуляти і звичайно закохуватися. Багато ті, хто солідніше, віддають перевагу більш комфортний відпочинок на п'ять зірок. Але і їм часом хочеться згадати молодість і згадати безтурботну юність. І тоді вони кидають в багажник дорогої іномарки стару намет і відправляються туди, де не раз були і куди хочеться повертатися.

Там вони можуть на якийсь час забути про свій статус, не згадувати хто і скільки заробляє. Герої просто віддаються свободу і безделию. Адже це здорово, коли можна нікуди не поспішати, не думати про роботу і побутових проблемах. Глядач зможе простежити у цій низці людських історій, цінностей: смішних і сумних самі різні ситуації. Тут увагу плавно переходить від одного персонажа до іншого. Все здається настільки гармонійним, з усіма учасниками, злетами і падіннями, удачами і розчаруваннями, але ясно одне, нудьгувати не доведеться нікому.

Дивитися фільм «Дикуни » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дикуни онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дикуни дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дикуни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дикуни (2006)