Дикий 1, 2, 3, 4 сезон всі серії

Серіал боевик «Дикий 1, 2, 3, 4 сезон »:

Олександр Диченко досвідчений капітан поліції, вважає за краще працювати поодинці і не терпить напарників. Про цю принципової особливості знають не тільки його колеги, але і деякі кримінальні елементи. За різкість, хамство і безкомпромісність з порушниками закону його прозвали «Дикий». Керівництво відверто терпить зарозумілість і нестандартні методи Саші, але у них не було явних причин розпрощатися з амбітним оперативником до певного моменту.

Під час чергового проведення операція із затримання особливо небезпечних злочинців, «Дикий» так розійшовся, що в обхід всіх правил та статуту, перевищив службові повноваження і розправився з цілої бандитським угрупуванням. Але безпосередній начальник Диченко прекрасно знає Олександра і вважає його професіоналом. Він замовив за підлеглого слівце, нагадавши про багатьох досягненнях і проштрафився офіцера замість ганебного звільнення переводять на службу до невеликого провінційного містечка під назвою Вишнегорск. Чоловік просто впевнений, що там його чекають сірі й нудні будні, але, якби він знав, як помиляється. З цього моменту його звичне життя змінюється кардинальним чином.

Серіал Дикий 1, 2, 3, 4 сезон 1- 109, 110, 111, 112 серія дивитися онлайн всі серії підрят 112 серий

Дивитися серіал «Дикий 1, 2, 3, 4 сезон » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Дикий 1, 2, 3, 4 сезон 112 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дикий 1, 2, 3, 4 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дикий 1, 2, 3, 4 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дикий 1, 2, 3, 4 сезон (2009)