Ситуація 202 всі серії

Серіал боевик «Ситуація 202 »:

Драматичний фільм розповість про спеціальний антитерористичний підрозділ, де служать два нерозлучних в минулому товаришів: майор Чибіс і підполковник Ведмідь. Так сталося, що кохана дружина останнього пішла до його друга і звичайно на цьому довгострокове і вірне товариство було назавжди зруйновано. З тег пір головні герої кровні вороги, які намагаються не поступатися один одному. Але не все так зрозуміло і однозначно в їх відносинах, особливо коли в них втручається підступний випадок. В місті останнім часом активізувалася бандитське угруповання, яка взяла політику терористичного характеру і небезпеки для мирних городян.

Група професіоналів переведена на екстрений режим підвищеної готовності. Робота спеців починається. Запущено активне розслідування. Після деякого часу наполегливої праці, оперативники виходять на якусь дивну організацію, що позиціює себе як «Мета», яка, прикриваючись середньостатистичної фірмою веде розробки, колись покинутого радянського проекту. Тоді багато років тому програма була спрямована на створення революційно технологічного НЛП. Тепер всі розрахунки і формули потрапили не в ті руки, що може обернутися справжньою, незворотною катастрофою. І це необхідно зупинити.

Серіал Ситуація 202 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Ситуація 202 » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Ситуація 202 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ситуація 202 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ситуація 202 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ситуація 202 (2006)