Вероніка не хоче помирати всі серії

Мелодрама Вероніка не хоче помирати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 декабря 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрамад
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрамад «Вероніка не хоче помирати »:

Вероніка володіє успішної будівельною компанією, нещодавно виграла тендер на забудову перспективної території в Підмосков'ї. Співробітники фірми ради неймовірно, адже вони довго і вперто йшли до цієї мети і ось вона солодка перемога. Надалі чекає багато роботи, розрахунків і втілень у реальність усіх фантазій заможних замовників. Чоловік бізнес леді Єгор, відомий письменник, в честь свого чергового бестселера проводить урочисту вечерю. Дружина зважаючи зайнятості трохи запізнюється на захід. Запрошені важливі, потрібні і впливові люди.

Один із колеги літературного творця пропонує винуватця вечора підробіток в інтернеті, але той відмовляється брати участь у принизливому проекті. У подружжя Єгора теж відбулася неприємна розмова з переможеним конкурентом. Тепер зловмисник, розлючений на власницю підрядної організації, яка зводить елітне житло, буквально переслідує її. Він не збирається прощати їй такого виграшу. У ту ж ніч, повертаючись, додому втомлені подружжя потрапляють в серйозну аварію, в якій гине їх близька подруга Марина. На жінку оголошена справжнє полювання. Під підозру потрапляють всі їх оточення.

Серіал Вероніка не хоче помирати 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вероніка не хоче помирати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вероніка не хоче помирати 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вероніка не хоче помирати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вероніка не хоче помирати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вероніка не хоче помирати (2016)