Анжеліка всі серії

Мелодрама Анжеліка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
12 апреля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Анжеліка »:

Дія серіалу відбувається на території невеличкої козацької станиці на Кубані, де юна красуня Анжеліка готується до майбутнього весілля з першим хлопцем на селі. Селяни вважає її чарівною і везучою, впевнені, що щастя їй забезпечено. Багатьом би з молоденьких мешканок хотілося опинитися на її місці. Правда тоді ще ніхто не знав, що казка для самої героїні дуже скоро обернеться трагедією, яка назавжди змінить її життя. За тиждень до торжества в провінцію приїжджає група музикантів, які обманом заманюють наречену в автомобіль. Того вечора над Анжелікою поглумилися після чого винні зникли в невідомому напрямку.

В один момент вона втрачає все: нареченого, вірних подружитися і ставати об'єктом злісних насмішок односельчан. Але і це не найголовніше, а то, що вона завагітніла. Не знаючи, що робити в даному випадку, вона все ж народжує дитинку, після чого збирає речі і їде до столиці, щоб знайти тих, хто зламав її життя. Анжеліка ведена помстою, дає слово покарати кривдників. Але і в Москві не все так гладко, як вона вважала. Але всупереч, всі випробування, болю і розчарувань, вона знайде в собі сили повірити в любов і полюбити. Але і тут розрахунок і зрада з боку обранця. Невже їй так і не судилося пізнати просте жіноче щастя або її краса може викликати тільки заздрість і бути прокляттям для неї?

Серіал Анжеліка 1 - 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Анжеліка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анжеліка 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анжеліка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анжеліка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анжеліка (2010)