Міф про ідеального чоловіка всі серії

Мелодрама Міф про ідеального чоловіка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2005
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Міф про ідеального чоловіка »:

Клава Ковальова працює фармацевтом і самій звичайній аптеці. Її життя нічим не примітна і здавалося, що головна героїня при її звичному і розміреному існування вже точно не може стати учасницею детективної історії. Але одного разу дівчина випадково помічає, що за нею ведеться стеження. Кому знадобилося це і що могло привернути увагу до її скромної персони? Молода жінка здогадується! Але з'ясувати, що послужило причиною їй доведеться, адже хто знає, чим закінчиться вся ця таємнича інтрига. Швидше за все вона криє в собі небезпеку.

Звертатися до правоохоронців їй також не дуже хочеться. Але є у неї один давній приятель, у якого вона закохана – майор Ларіонов. Ковальова впевнена, що оперативник не відмовить їй у проханні. І правда, бравий детектив, не роздумуючи береться за спірну справу. Тим більше, що, трохи капнувши, законник з'ясовує, що воно перетинається з убивством талановитого лікаря, яким на даний момент і займається майор. Так йому доводиться поєднувати приємне товариство красивою подружки і вирішення складної головоломки. І все ж, як Клава пов'язана з цим холоднокровним злочином і знайде її друг відповіді на всі важливі запитання?

Серіал Міф про ідеального чоловіка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Міф про ідеального чоловіка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Міф про ідеального чоловіка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міф про ідеального чоловіка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міф про ідеального чоловіка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міф про ідеального чоловіка (2005)