Переклад з німецької всі серії

Мелодрама Переклад з німецької  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, история, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, история, драма «Переклад з німецької »:

Ірина – дружина високопоставленого чиновника Григорія Воскресенського і дочка ворога народу, працює викладачем німецької мови в МДУ. Саме до неї, як до професіонала і відмінного фахівця з древнегерманскому епосу, звернеться офіцер Народного контролю внутрішніх справ – майор Павло Нечай. У чоловіка буде дещо незвичайна прохання допомогти у пошуку рідкісної німецької рукописи, чий текст використовується супротивником в перехоплених шифровках.

В їх місті діє зухвало групу диверсантів, і Іра стає мимовільною учасницею масштабних шпигунських ігор. Але не тільки вона виявиться в цьому безпорадному вирі, а також її чоловік і давній приятель Андрій Галкін, якого вона давно не бачила. Чоловік дивним чином виник з нізвідки в її розмірений існування. Колись Андрія і героїню пов'язувала не тільки дружби, але і романтичний потяг. Кровопролитна війна блискавичною бурею вривається в життя всіх персонажів і зриває всі маски. Кожному з них тепер доведеться зробити свій вибір вибір: між розчаруванням і страхом, зрадою і честю, відданістю і егоїзмом, ненавистю і любов'ю. Звичайно, це буде нелегко, але інакше не можна.

Серіал Переклад з німецької 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Переклад з німецької » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Переклад з німецької 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Переклад з німецької всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Переклад з німецької онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Переклад з німецької (2020)