Адмірали району всі серії

Мелодрама Адмірали району  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, триллер «Адмірали району »:

Полковник МВС Ігнатьєв, ціною власного життя запобігає теракт в одному з найбільших торгових центрів. Тепер для Федерального слідчого бюро і, зокрема, майора Андрій Дев'ятого, стає архіважливим знайти винуватців загибелі його близького товариша. Трагічного подія відбувається в самій криміногенної частині міста – Новоадмиралтейска. Оперативник відчайдушно шукає злочинця і практично наздоганяє його, але під час погоні за ймовірним виконавцем теракту, чоловік потрапляє в ДТП.

У тій аварії постраждає також єдина дочка впливового чиновника і бізнесмена Круглова. Владний батько не може залишити без покарання того, хто ледь не позбавив її дочки. Він добивається звільнення Дев'ятого із внутрішніх органів. Тим часом все більше стає ясно, що місцевий поліцейський департамент вже давно загруз у корупції і вдало прикривають один одного. Щоб пред'явити всі ці докази генералові Рубцову, необхідно сформувати групу самих чесних і принципових оперів, не замішаних у корупції. Таким чином і з'являються «адмірали району». Колишній начальник Андрія допомагає йому зайняти нову посаду і очолити Новоадмиралтейского УМВС. Так останній отримує можливість продовжити розпочату діяльність, але вже з іншого боку.

Серіал Адмірали району 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Адмірали району » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Адмірали району 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Адмірали району всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Адмірали району онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Адмірали району (2020)