Пілот міжнародних авіаліній всі серії

Мелодрама Пілот міжнародних авіаліній  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
8 августа 2011
Країна:
Россия
Жанр:
приключения
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал приключения «Пілот міжнародних авіаліній »:

Вони зухвалі пілоти професіонали, близькі товариші Степанов і Мечников, які не перший рік працюють на благо цивільної авіації. В їх практиці було багато важких ситуацій, коли потрібно було приймати рішення тут і зараз, адже вони у відповіді на сотні життів і помилка може обернутися незворотною трагедією. А це значить, у них такого права немає. Але цього разу все виявилося набагато складніше, і позаштатна ситуація змушує досвідчених льотчиків посадити лайнер прямо на трасу. Після скандального події друзів на час розслідування усувають від польотів. Оптимізму Мечникова можна позаздрити, він зовсім не переживає через незапланованого відпустки.

Йому завжди є чим зайнятися. Чоловік не відмовляє собі в задоволенні зануритися з головою в улюблене хобі і відправляється на пошуки німецького військового літака, затонулого під Чернолесском під час війни. За достовірними даними, на його борту знаходився смарагдовий скринька російській імператриці Анни Іоанівни. Інший герой, вдівець Олександр Степанов на пару з приятелем Омеляном Страшневым – переживає загибель коханої дружини, починає приватне розслідування. До чого призведуть пошуки одного та інших, які таємниці їм належить відкрити?

Серіал Пілот міжнародних авіаліній 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Пілот міжнародних авіаліній » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пілот міжнародних авіаліній 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пілот міжнародних авіаліній всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пілот міжнародних авіаліній онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пілот міжнародних авіаліній (2011)