Свідки 1, 2 сезон всі серії

Серіал детектив «Свідки 1, 2 сезон »:

Андрій Громов бравий полковник, якого призначають на посаду керівника Слідчого Аналітичного Управління. Досвідчений сищик відомий своїми принциповим, вимогливим, але справедливим характером. Набрана ним команда висококваліфіковані фахівці, які будуть займатися розшуком кримінальних елементів і криміналістичною експертизою. Їм доведеться виконувати свою роботу на високотехнологічному обладнанні, яким оснащений їх офіс.

Динаміка щоденних справ неймовірно висока: вивчення доказів, побудову доказової бази, опитування очевидців і проведення обов'язкових очних ставок. Інноваційні технології дозволяють оперативникам в рази підняти якість і швидкість всього робочого процесу. Помилок бути не повинно, та вони й не припустиме, адже йдеться про людські долі. Завдяки сучасним пристроям агентам вдається виявити на місці трагічної події не тільки відбитки і особистість того чи іншої людини, але і будь гаджет, який перебував на місці злочину. І допомагає їм у цьому революційна розробка-лабораторія «Сканер», яка отримує всю потрібну інформацію через довколишні стільникові вишки.

Серіал Свідки 1, 2 сезон 1 - 157, 158, 159, 160 серія дивитися онлайн всі серії підрят 160 серий

Дивитися серіал «Свідки 1, 2 сезон » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Свідки 1, 2 сезон 160 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свідки 1, 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свідки 1, 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свідки 1, 2 сезон (2017)