Людина без минулого всі серії

Мелодрама Людина без минулого  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
8 февраля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Людина без минулого »:

Ігор Романов і Павло Грошев в минулому вірні і нерозлучні товариші, а в сьогоденні, доля розвела їх по різні сторони барикад. Перший обрав для себе небезпечний і слизький шлях швидкий наживи грошей, ставши помічником великого наркоторговця, а інший став досвідченим оперативником, службовець в Державній структурі по боротьбі з наркотиками. Приятелям належить, випадково зустрінеться після багатьох років розлуки і це побачення стане для них фатальним. Законник зриває одному кримінальну угоду на величезну суму, але взяти його на гарячому у нього не вийде.

У підсумку вся ця епопея закінчується безслідним зникненням грошей, незаконного товару, а Ігор опиняється на лікарняному ліжку з простеленной головою. Чоловік повністю втрачає пам'ять. Ватажка бандитського угруповання впевнений, що саме Романів присвоїв собі наркотики і три мільйони доларів. Пашу усувають від служби і звинувачують у перевищенні повноважень, а також спробі звести особисті рахунки з товаришем. Ситуація заходить у повний глухий кут і народжує безліч домислів. Тепер Павлу та Ігорю доведеться в силу обставин об'єднати свої зусилля і дізнатися відповіді на всі питання. Інакше їх життю загрожує серйозна небезпека.

Серіал Людина без минулого 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Людина без минулого » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Людина без минулого 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Людина без минулого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Людина без минулого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Людина без минулого (2015)