Щоденник свекрухи всі серії

Мелодрама Щоденник свекрухи  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 марта 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Щоденник свекрухи »:

Олена і Павло Білоцерківські витончена і інтелігентна подружня пара. В родині завжди панували ідеальні відносини розуміння і любові. Їх син виріс щасливим на радість батькам: талановитим, чарівним і цілеспрямованим хлопцем. Тато з мамою покладали на нього великі надії, вважаючи, що він цілком готовий для формування перспективного кар'єрного зростання. Але молодий чоловік підносить батька з матір'ю зовсім інший сюрприз. Він оголошує рідним про те, що збирається одружуватися. Обраницею виявляється дівчина по імені Нюся.

Наречена відразу не сподобалася родичам, так як з першого погляду в ній були помічені абсолютно неприйнятні для Білоцерківських риси: нахабність, вульгарність і легковажність. Що їхній хлопчик міг знайти в такій хамоватой дівиці? Хоча, що не зробиш заради щастя улюбленого чада. Свекор зі свекрухою вирішили змиритися і прийняти вибір сина. Але вони і не припускали, чим обернеться така м'якотілість і що в найближче майбутнє їх звична і розмірене життя перетвориться на суцільний кошмар. Який же вихід може бути з цього пекла безвиході? Невже їм доведеться миритися з викрутасами Нюсі і мовчати?

Серіал Щоденник свекрухи 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Щоденник свекрухи » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Щоденник свекрухи 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щоденник свекрухи всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щоденник свекрухи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щоденник свекрухи (2013)