Під прицілом всі серії

Мелодрама Під прицілом  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
25 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Під прицілом »:

В одному зі столичних поліцейських відділень керівництво проводить експеримент. По всьому будинку монтуються відеоспостереження за працівниками, які повинні послужити підвищенням якості роботи. Колектив зовсім не в захваті від таких змін, але накази не обговорюються і всі змушені підкоритися. Тепер потрібно контролювати кожен свій крок, дія і спілкуватися з порушниками вкрай обережно. Кожен із співробітників складається на службі підрозділу – людина зі своєю історією, характером і проблемами.

Між старшим слідчим Афродітою Морозової і харизматичним, і досвідченим оперативником Антоном Раєвським виникають почуття. Але справа в тому, що жінка заміжня, хоча давно вважає свій шлюб не ідеальним. Сам же Антон не бачить великих перспектив на службі і давно подумує про вихід на пенсію. У решти товаришів по службі в житті також не все гладко. Юлія Харкова, наприклад, давно мріє про дитину, при цьому містить свого чоловіка-художника і є основною добытчицей. Павло Карасьов з дня пережитої трагедії, в якій загинули його дружина і син, втратив всякий інтерес до життя і подумує про самогубство. Схоже з усіх законників, з натовпу виділяється лише дільничний Сивин, цілком задоволений своїм розміреним існуванням.

Серіал Під прицілом 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Під прицілом » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Під прицілом 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Під прицілом всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Під прицілом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Під прицілом (2013)