Застава Жиліна всі серії

Мелодрама Застава Жиліна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
27 апреля 2009
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
драма, мелодрама, военный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама, военный «Застава Жиліна »:

Юний студент Паша Жилін закоханий у свою сусідку красуню по комуналці. Але горда дівчина Єлизавета зовсім не помічає пристрасних почуттів шанувальника, адже у неї вже є наречений – бравий офіцер. Одного разу його ревні емоції переповнюють Павла, і він вплутується в бійку зі своїм суперником. Наслідки такого необдуманого вчинку можуть стати трагічними для героя і швидше за все, йому доведеться розпрощатися зі світлим майбутньому і відправитися по етапу в табори. Але рятує юнака воєнком. Саме він переконає Жиліна відмовитися від броні і відправитися добровольцем на фронт. Так і трапляється.

Так Паша виявляється в 1941 році опиняється зарахований в прикордонні війська. За іронією долі туди ж розподілом направлений його заклятий ворог – льотчик Ананьєв зі своєю дружиною Лізою. Чоловік знову стикається зі своєю коханою. Але на цей раз він буде дорослішим і постарається забути її. Для цієї мети молодик навіть заводить дружбу з чарівною полькою. Чи вийде у нього? Та й час зараз зовсім невідповідний для романтики і палких стосунків. Але хіба серцю є справи до випробувань, військових дій і світових проблем?!

Серіал Застава Жиліна 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Застава Жиліна » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Застава Жиліна 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Застава Жиліна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Застава Жиліна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Застава Жиліна (2008)