Обдури, якщо кохаєш всі серії

Мелодрама Обдури, якщо кохаєш  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
12 апреля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Обдури, якщо кохаєш »:

Михайло пустотливий молодий чоловік, який ніяк не хоче подорослішати. Його необдумані вчинки деколи призводять до непередбачуваних наслідків. Останньою його витівкою стала гучна вечірка, яку він влаштував в офісі компанії, де працював з недавніх пір. Веселощі закінчилося пожежею і звичайно не доводиться сумніватися, що героя звільнять. А ось і ні! Мішу чекає запаморочливе перспектива з підвищенням зарплати, вільний графік дій і розкішний персональний автомобіль. А його прямими обов'язками стануть навчання синочка-ботаніка Мишиного керівника всім задоволень життя.

Схоже скромний хлопець потрапив в умілі руки, і тепер його сіре і нудне існування зміниться кардинальним чином. Сам же наставник з великим ентузіазмом і надією на успіх береться за справу. Фінальною сценою і здачею іспиту спадкоємця має стати майбутня актриса Марина. Сергію доведеться постаратися, щоб ефектна красуня закохалася в нього. Але всі в якийсь момент йде зовсім не за планом. Шалапут сам закохується в чарівну дівчину, у його підопічний перетворюється в розважливого і жорсткого маніпулятора з грошима і владою. Міша розуміє, що сам виростив монстра, з яким тепер не впорається ніхто.

Серіал Обдури, якщо кохаєш 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Обдури, якщо кохаєш » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обдури, якщо кохаєш 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обдури, якщо кохаєш всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обдури, якщо кохаєш онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обдури, якщо кохаєш (2013)