Син за батька всі серії

Мелодрама Син за батька  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
5 ноября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Син за батька »:

Вадим незважаючи на свій досить молодий вік, принципова особистість, яка дотримується строгих вдач і чітко окреслених життєвих правил. Він обожнює свою красуню наречену, любить батьків і захоплений своєю роботою. У чоловіка є свій життєвий план, яким він строго слідує, впевнений у тому, що тільки так можна добитися поставлених цілей. Але неможливо все передбачити, адже доля досить часто підкидає каверзні ребуси, які незмінно і кардинально змінює вир подій навколо людей.

Вадим не став виключенням, що змусило його серйозно задуматися, переоцінити і переглянути свої пріоритети і світогляд. Після фатальної загибелі батька, герой дізнається, що його всиновили, а справжній біологічний татусь – впливовий авторитет злодійського світу. Це образ людини, який хлопець вважає для себе неприйнятним і неприпустимим у своєму чесному і прозорому існування. Познайомившись з батьком, Вадим то і справа виявляється перед важкою дилемою про те, що дійсно правильно, як виховали його з дитинства, і те, що існує більш найкоротший шлях, нехай і аморальні, але дієві.

Серіал Син за батька 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Син за батька » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Син за батька 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Син за батька всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Син за батька онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Син за батька (2014)