Між нами, дівчатками всі серії

Мелодрама Між нами, дівчатками  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
25 травня 2015
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
комедія
Тривалість:
44 хв.

Серіал комедія «Між нами, дівчатками »:

У невеликому російському містечку Тетюшеве жила дружна сім'я, що складається з трьох представниць прекрасної статі. Старша з них Іраїда Степанівна. У минулому вона була справжньою зіркою місцевої провінційної філармонії. Та й зараз часто співає улюблені романси для друзів і близьких, які дуже люблять слухати її зачаровує і оксамитовий голос. Її дочка, Олена, очолює будівельну фірму. Вона пишається своєю роботою і встигла побудувати успішну кар'єру, а ось в особистому житті поки що похвалитися нічим.

На жаль матері і власним розчарування, після розлучення, вона так і не зустріла гідної кандидатури. Від минулого шлюбу у неї залишилася чарівна дочка Олеся, яка справно вчиться в гуманітарному коледжі і радує своїми досягненнями у навчанні. Всі разом вони жили під одним дахом, поки одного разу Олеся не познайомилася з Микитою і ні закохалася в цього брутального мачо. Роман між молодими людьми розвивався стрімко. Чоловік виявився не з боязкого десятка і, не боячись несхвалення дорослих, зробив дівчині пропозицію. Весілля відкладати надовго не стали. Родичі не збиралися руйнувати щастя дочки і внучки. Тепер їх черга знайти свою любов.

Серіал Між нами, дівчатками 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Між нами, дівчатками » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Між нами, дівчатками 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Між нами, дівчатками всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Між нами, дівчатками онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Між нами, дівчатками (2013)