Плюс Кохання всі серії

Мелодрама Плюс Кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 августа 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Плюс Кохання »:

Головна героїня мелодраматичного серіалу молоденька дівчина – Любов. Вона тиха, сором'язлива і скромна натура, якій примхлива жінка з самого дитинства пояснювала, що вона нікчемна і страшна. Після багатьох років навіювання, що вона дійсно потворна і дурна, Люба повірила в це. І була впевнена, що їй не варто чекати від долі приємних подарунків і надії на особисте щастя. Але випадкова зустріч з харизматичним і привабливим молодим чоловіком зламає в ній всі підвалини і стереотипи. Тепер їй доведеться переосмислити все своє колишнє існування, світогляд і пріоритети. Потрібно почати думати зовсім по-іншому, перенастроює життєву хвилю на позитив, а не жалюгідне обречение.

Зараз важливий момент дорослішання і потрібно переглянути ставлення до себе і навчитися приймати складні дорослі рішення. Дівчина мріє стати лікарем, лікувати людей, допомагати їм у міру своєї можливості. Відразу після закінчення школи, вона подає документи в медичний інститут, але провалює вступні іспити з-за сильного хвилювання. Розстроєну незнайомку примічає юнак – Дмитро, який запрошує її піти з ним кафе. Він знайомить Любу зі своїми близькими друзями і незабаром розуміє, що його новоспечена приятелька, не така як всі. Він закоханий. Саме коханий поверне їй впевненість у собі і навчить не відмовлятися від поставлених цілей і мрій, улюбленої треба лише довіритися.

Серіал Плюс Кохання 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Плюс Кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Плюс Кохання 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Плюс Кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Плюс Кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Плюс Кохання (2014)