Калейдоскоп долі всі серії

Мелодрама Калейдоскоп долі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Калейдоскоп долі »:

Школярка Юлія, яка поспішає після занять додому, потрапляє на пішохідному переході під колеса іномарки. Винуватець наїзду п'яний мажор Антон Лосєв. Дівчинку відвезли в тяжкому стані з місця події, пізніше буде відомо, що вона впала в кому. Справу доручено принципового і досвідченому слідчому Вишневецької. Оперативниця затримує водія. Йому загрожує по статті до восьми років в'язниці. Впливове і заможне сімейство хлопця розраховує по-швидкому зам'яти розслідування, давши чималий хабар Вишневецької.

Але та не піде на компроміс і належне злочин. Це принципово для неї, адже три роки тому, такий же багатенький татковою синку збив її чоловіка на дорозі і втік від відповідальності. Тепер вона не упустить можливості засадити негідника надовго на нари і ніяка сила не змусить змінити її рішення. Але могутній глава сім'ї Олег Лосєв не дозволить пересічному оперу ламати життя його єдиного сина, шлях і несамовитого вічного тусовщика. Схоже це буде запекла і нерівна боротьба за справедливість, де шансів на перемогу у героїні практично немає. Адже, як правило, в сучасному світі гроші і зв'язки вирішують все.

Серіал Калейдоскоп долі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Калейдоскоп долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Калейдоскоп долі 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Калейдоскоп долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Калейдоскоп долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Калейдоскоп долі (2017)