Записки експедитора Таємної канцелярії всі серії

Мелодрама Записки експедитора Таємної канцелярії   дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 ноября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, приключения, история «Записки експедитора Таємної канцелярії »:

Історична драма оповідає про приїзд до могутньому князю Меншикову посланця ордена масонів з серйозним наміром одружити наслідного принца на його дочці. У цей же самий час сірого кардинала відвідує молодий дворянин-офіцер Самойлов. Молодик хвацько відзначився в останньому отриманому завданні, де не проявив значну відвагу і кмітливість. Від заповзятливого і уважного голови Таємної канцелярії Ушаков не вислизнули старання, відданість та сміливість юного молодця. Він звертає увагу на винахідливого хлопця і пускаючи вхід свої відпрацьовані прийоми і інтриги змушує того поступити до нього на службу. Адже в його відомстві завжди потрібні такі спритні і розумні офіцери.

З того дня життя Івана змінюється кардинальним чином. Все що йому доводилося робити до цього було нудно і не цікаво. А тут його життя завирувало динамікою не передбачуваних пригод. Його чекають захоплюючі події: небезпечна полювання за серійним маніяком-психопатом, на рахунку якого чимало загублених безневинних жертв. Також доведеться пограти в спритного детектива і розібратися зі смертю похилого багатія в публічному домі. Ваня з головою йде в нове і інтригуюче існування, де кожен день йому приносить несподівані сюрпризи, але сміливець не боїться ризикувати, знаючи, що йому все по плечу.

Серіал Записки експедитора Таємної канцелярії 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Записки експедитора Таємної канцелярії » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Записки експедитора Таємної канцелярії 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Записки експедитора Таємної канцелярії всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Записки експедитора Таємної канцелярії онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Записки експедитора Таємної канцелярії (всі серії) (2010 - 2014)