Посольство всі серії

Серіал драма, криминал «Посольство »:

Дія гостросюжетного серіалу розгортається в одній з країн Східної Європи. Історія оповідає про безпрецедентний випадок, коли спеціальні місцеві структури затримують службовця російського посольства Геннадія Марковича Вєдєнєєва. Але причина його арешту з прямими доказами не залишає ні у кого сумнівів у винності першого секретаря. Справа в тому, що за дивних обставин його виявляють в одному з міських барів з дипломатом, вміст якого – заборонені наркотичні речовини.

Звичайно все, що сталося, відразу ж стає причиною для серйозного міжнародного скандалу. Тепер професійної дипломатичної команді, яку очолює Олексій Прокоф'єв, потрібно якомога швидше розібратися з неприємним інцидентом. Тут треба діяти обережно і рішуче, щоб спробувати обернути ситуацію на свою користь. Групою затівається приватне розслідування і на помилку у них немає права. Шанс тільки один. Ясно лише одне, що це вміло сфабриковані підстава, але хто стоїть біля її витоків цієї гри? Раз противник почав нечесну гру доведеться її підтримати і враховуючи всі правила авантюрної схеми відповісти тією ж монетою.

Серіал Посольство 1- 12, 13, 14 серія дивитися онлайн всі серії підрят 14 серий

Дивитися серіал «Посольство » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Посольство 14 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Посольство всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Посольство онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Посольство (2018)