Доктор Котов всі серії

Серіал комедия «Доктор Котов »:

Маргарита і Павло напередодні весільного торжества, щасливі наречений і наречена. Але плани рушаться, коли рідна сестра Рити потрапляє з трагічне ДТП. Постраждала буде серйозна операція, а потім довга лікувальна реабілітація. А це значить, що нікому буде подбає про її ветеринарній клініці. Як на зло, саме в цей складний період туди має прибути комісія з перевіркою, від рішення якої залежатиме отримає закладу довгоочікувану ліцензію на подальшу діяльність.

Светино дітище її заповітна мрія і справа всього життя, тому вона просить героїню тимчасово взяти на себе керівництво бізнесом. Звичайно, родичці доведеться нелегко: налагодити відносини з працівниками, розібратися в документації і зустріти комісію. Несподівано для себе вона ще й зустрічає в числі колективу свого колишнього коханого Федора Котова. Він відмінний фахівець і хірург, але для самої дівчини зрадник і брехун. Десять років тому про просто втік з-під вінця і виправдань такого вчинку не може бути. Як завжди, цим двом не вдається знайти спільну мову і між ними в черговий раз починається запекла боротьба за виживання один іншого. Під одним дахом їм вже точно не співіснувати.

Серіал Доктор Котов 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Доктор Котов » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Доктор Котов 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доктор Котов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доктор Котов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доктор Котов (2018)