Травневі стрічки (2014) всі серії

Мелодрама Травневі стрічки (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Клавдия Коршунова, Владимир Мишуков, Арина Маракулина, Евгений Митта, Иван Макаревич, Артём Михалков, Полина Виторган, Дарья Екамасова, Даниил Белых, Фёдор Лавров, Ангелина Добророднова
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Травневі стрічки (2014)»:

Мелодраматичний фільм являє собою ряд новел про щасливих і не дуже спілки, де провідні персонажі перебувають у вічному пошуку себе, нових відчуттів. Але мало хто з них здогадується, що щастя зовсім поруч, на відстані витягнутої руки. Таня, Оля і Олена три нерозлучні подруги. Об'єднує цю трійцю багато, але більше особиста невлаштованість. Дівчина катастрофічно не везе з чоловіками, що перетворює їх життя на суцільну низку зустрічей і розставань. Максим цілком задоволений своїм існуванням закоренілого холостяка, але його мама вимагає онуків.

І тоді, щоб хоч на деякий час заспокоїти матір, син видає свою домробітницю Олену за свою наречену. Тетянка амбітна і успішна кар'єристка, яка самотужки виховує егоїстичну дочку-підлітка Лику. Матері не подобається, що її чадо в точності повторює її помилки молодості і зустрічається з художниками. Одного разу юна красуня призведе в будинок свого коханого, який за віком скоріше підходить її матері. Як виявилося після знайомства, Стефан її давній залицяльник. Оля перебуває у вічному пошуку. Вона вважає, що її шлюб з Русланом передбачуваний і нудний, а їй так хочеться свята життя.

Серіал Травневі стрічки (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Травневі стрічки (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Травневі стрічки (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Травневі стрічки (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Травневі стрічки (2014)