Небеса почекають / Життя після життя всі серії

Мелодрама Небеса почекають / Життя після життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
27 лютого 2017
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
драма
Тривалість:
52 хв.

Серіал драма «Небеса почекають / Життя після життя »:

Давні товариші і напарники Юрій Мазурів і Сергій Воробйов, володіють процвітаючим підприємством. Чоловіки дружать з підліткового віку і їм довелося пройти на пару не одне складне випробування. Кожен з них впевнений в одному, як в собі. Але з часом щось змінюється в їхніх стосунках. Схоже не кожному дано з гідністю перевірку на багатство. Юрія здається, що тієї фінансової незалежності, яка є у нього мало, жадібність настільки застилає очі, що він вирішується на холоднокровне вбивство Сергія. Причина такого невиправданого вчинку: заволодіти часткою партнера в бізнесі. Але останній виявився борцем за вдачею і не бажає так легко піти.

Потрапивши в небесну канцелярію, він умовляє диспетчера дати йому ще один шанс, щоб повернутися на Землю і довести важливе незавершена справа. Адже там залишилася його кохана Світлана, яка чекає від нього дитину. Без частки дівчата, жадібний Мазурів не зможе досягти поставленої мети. Сергій повертається, але не в своєму образі, а в тілі невдахи суицидника Хорькова. Йому важливо захистити кохану і малюкові, а заодно наостанок насолодитися усіма принадами життя, нехай коротко, але яскраво і незабутньо.

Серіал Небеса почекають / Життя після життя 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Небеса почекають / Життя після життя » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Небеса почекають / Життя після життя 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Небеса почекають / Життя після життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Небеса почекають / Життя після життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Небеса почекають / Життя після життя (2016)