Тимчасово недоступний всі серії

Мелодрама Тимчасово недоступний  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
52 мин.

Серіал комедия «Тимчасово недоступний »:

Інтригуюча історія, гоголевски смішний і авантюрний серіал, де вдало переплетуться тонкий гумор, любовні стосунки, справжня дружба і кримінал. Мова в ньому піде про побіжному столичному чиновника Плетневе, який рятуючись від переслідування влади за дивним збігом обставин займає місце «ревізора» Золотова. Останнього направляють в провінційне містечко з Москви, щоб розібратися з розгулялася масштабною корупцією на місцях.

Але через трагічну випадковість чоловік так і не доїхав до пункту призначення, щоб приступити до своїх обов'язків і покарати всіх винних мечем правосуддя. І поки цей слідчий з глибокої амнезією лежить в місцевій лікарні, самозванець з чарівною посмішкою бере на себе право вершити суд, розбиратися і розпоряджатися, кого вважати винним, а кого можна і помилувати. І все це незважаючи на те, що і сам Плетньов злодійкуватий персонаж, який знаходиться під слідством прокуратури. Як далі будуть розвиватися події, коли Золотарьов нарешті прийде в себе? Оцінить він все рішучі дії спритного нахабу? І хто першим з них припинить цей фарс і спектакль? Глядачеві варто подивитися цей сюжет і просто посміятися від душі над діями підприємливого Плетньова.

Серіал Тимчасово недоступний 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Тимчасово недоступний » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тимчасово недоступний 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тимчасово недоступний всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тимчасово недоступний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тимчасово недоступний (2015)