Дід Мазаєв і Зайцеви всі серії

Мелодрама Дід Мазаєв і Зайцеви  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Дід Мазаєв і Зайцеви »:

Борис і Рита Зайцеви – подружня пара, яка живе в невеликий і тихій провінції. Подружжю вже за сорок років, але дітей вони так і не народили, так і фінансовий достаток не поспішає стукати в двері. Герої працюють на місцевому підприємстві по виготовленню спідньої білизни. Одного разу в буденний буденний вечір, бавлячи його перед телевізором чоловік з дружиною бачать цікавий репортаж про якогось діда Мазаеве, який має унікальну здатність, кожного зробити заможним і щасливим. Натхненна побаченим Рита споряджає коханого в дорогу, вважаючи, що це їх останній шанс спіймати удачу за хвіст.

Як виявилося живе, дивний дідусь у простій селянській хаті, де прислужують йому три бабусі: Катя, Наталія і баба Анастасія. Вони дивляться за господарством і варять старому манну кашу, так як він нічого крім неї не їсть. Літній чоловік упевнений, що зможе повторити життєвий шлях Мойсея, який 4 десятка років водив народ по спекотній пустелі і годував його «манною небесною». Через деякий час Боря повертається в рідні пенати з дивакуватим дідом. Чи змінить останній долю Зайцевих або все розказане про Мазаеве лише фантазії і вигадки?

Серіал Дід Мазаєв і Зайцеви 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дід Мазаєв і Зайцеви » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дід Мазаєв і Зайцеви 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дід Мазаєв і Зайцеви всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дід Мазаєв і Зайцеви онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дід Мазаєв і Зайцеви (2015)