Смішне життя (2015) всі серії

Серіал комедия, драма «Смішне життя (2015)»:

Тася проста російська жінка з великою і доброю душею. Вона завжди оптимістично налаштована пенсіонерка, за плечима якої нелегка доля, але всі труднощі і негаразди вона долала з посмішкою на обличчі. Саме ця безжурна риса характеру допомагала їй пережити самі гіркі розчарування, випробування і однієї виховати сина-красеня, який є гордістю матері. Героїня живе в невеликому провінційному містечку, де їй затишно і привільно. Вона ніколи не мріяла виїхати з рідної провінції, вважаючи, що немає нічого кращого улюбленого краю, де вона знає практично кожного жителя.

Але одного разу трапиться трагедія – пожежа перетворює її будинок і все нажите майно в попелище. Син, який давно виїхав у столицю й непогано влаштувався там, вирішує забрати до себе матір, тим більше, що хлопець має в наявність зайву квартиру. Таїсія погоджується на переїзд згнітивши серцем. Вона не звикла до шумного та суетливому мегаполісу, який живе за своїми законами. Але найбільше її насторожують родинні стосунки дитини з дружиною, і внучка, яка надана сама собі. Схоже бабусі пора навести порядок у цій родині, де вже давно немає любові, розуміння і єднання.

Серіал Смішне життя (2015) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Смішне життя (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смішне життя (2015) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смішне життя (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смішне життя (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смішне життя (2015)