Провінційна Мадонна всі серії

Мелодрама Провінційна Мадонна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
29 июля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Провінційна Мадонна »:

У провінційному російському містечку живуть дві сестри. Настільки несхожих дівчат знайти важко. Наталії тридцять. Вона обожнює танці, різні розваги і трохи засмучена, що не може зустріти гідного чоловіка і майбутнього чоловіка. Адже юність давно зник, час невблаганно і біологічні годинники цокають. Потенційні залицяльники більше уваги звертають на Надю. Молодшій всього вісімнадцять. Гулянки не для неї. Вільний час вона витрачає на навчання, для досягнення поставлених цілей. Мрія дівчини – стати лікарем, відмінним фахівцем. Вона володіє добрим серцем і м'яким характером.

Це приваблює протилежну стать. Правда, сама вона ні на кого не дивиться. Несподівано для себе Надія закохується в приїжджого Сергія. Він влаштувався на завод робітником. Приємної зовнішності, харизматичний оптиміст, завжди з посмішкою на обличчі, хлопець з хорошими манерами тут же стає жертвою звідництва. Мама знайомить Наташу з ним. Стосунки пари розвиваються стрімко. Незабаром надійшла пропозиція руки і серця. Поки старша сестра радіє несподівано випав щастя, молодша плаче в подушку. Ситуація стає складніше, коли чоловік і жінка починають жити під одним дахом.

Серіал Провінційна Мадонна 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Провінційна Мадонна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Провінційна Мадонна 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Провінційна Мадонна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Провінційна Мадонна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Провінційна Мадонна (2017)