Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 всі серії

Серіал боевик, драма, криминал «Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 »:

У цьому благородному, імпозантній чоловікові, завжди ввічливий і стриманий, працює вчителем, складно дізнатися людини, який колись був впливовим кримінальним авторитетом злочинного світу. Борис Богомолов добре відома особистість слідчому комітету. Він людина з багатим минулим. Його не можна забути або викреслити, який відійшов від справ коронований злодій у законі, якого знають, як Богомол. Кілька років тому героєві був поставлений невтішний діагноз – рак мозку. Борис чудово усвідомлює, що йому залишилося зовсім небагато. Він вирішує змінити своє звичне існування і світогляд кардинальним чином. За підробленими документами він їде зі столиці в глуху підмосковну провінцію і влаштовується працювати там в середню школу, щоб спробувати наостанок зробити хоч щось корисне і правильне в цьому житті.

Тепер він викладає російську мову і літературу. Змирившись зі смертельною хворобою, він йде з головою в свою нову діяльність, живучи скромно на невелике вчительську платню, таким чином замолюючи свої гріхи минулих років. Але його минуле все одно випливає у кількох випадках, які Богомолу мимоволі доведеться втрутитися. Володіючи правильним характером і поняттями, він приймає тверде рішення йти до кінця. Русло його життя повернеться таким чином, що у нього з'явиться людина, заради кого він відчайдушно захоче жити. А ще Богомолов стає директором інтернату, для якого він готовий боротися з недосконалою і суворою системою.

Серіал Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 64 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 64 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вчитель в законі 1, 2, 3, 4 (2017)