Самозванка всі серії

Мелодрама Самозванка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 марта 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Самозванка »:

Березня підтягнута і струнка красуня, яка працює у фітнес-клубі і мріє, як і всі представниці прекрасної статі зустріти свого дбайливого принца і вийти за нього заміж. І дуже скоро вона знайомиться з харизматичним чоловіком. Любов виявилася взаємною і накрила з головою закохану пару. Але на певному етапі стосунків, молода особа починає підозрювати обранця у зраді, хоча не має для цього жодних прямих доказів. Але внутрішній голос підказує їй, що вона не помиляється. Хоча Березня намагається викинути з голови ці нав'язливі думки.

Адже вона хоче довіряти Віталію. Але все-ж ревнощі бере вгору, і щоб довести собі, що вона помиляється, влаштовує стеження за Віталієм. Те, що наречена дізнається, шокує її ще більше, якби це було романом на стороні. Її хлопець кілер. Березня не на жарт налякана і розгублена, вона не знає, як їй бути далі. Не придумавши нічого кращого, вона відправляється у поліції і розповідає слідчому про те, що побачила. Але оперативники тільки посміються над нею і їй доведеться самій справлятися з серйозною проблемою. Як же позбутися від вбивці, з яким вона добровільно зв'язала свою долю.

Серіал Самозванка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Самозванка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Самозванка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Самозванка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Самозванка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Самозванка (2012)