Срібний бор всі серії

Мелодрама Срібний бор  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
11 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, семейный
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, семейный «Срібний бор »:

Дія драматичного серіалу розгортається в 1980-х роках. Провідними персонажами сюжету є дружна архіпови: глава сімейства Іван – генерал міліції, його дружина – Тетяна, яка працює редактором в літературному виданні, та їх троє дітей – Олексій, Павло і Костянтин. Вони живуть щасливо на своїй затишній дачі в серебренном бору та їх життєві та побутові проблеми здається самими звичайними. На дворі не простий час: раптова смерть Генерального секретаря Леоніда Брежнєва, гучний арешт Щолокова та початок зачистки в лавах МВС.

Ці неприємні і шокуючі події мимоволі торкаються і сім'ю Архиповых. Гармонія колишніх розмірених днів серйозно порушується. Головним героям доведеться змиритися з тим, що раніше ніколи не буде і все в їх житті змінюється кардинальним чином. Серіал сподобається самому широкому колу глядачів. Аудиторію чекають інтригуючі моменти, пригоди, підступні зради, чиста любов, підтримка та розуміння. Не обійдеться, звичайно, без одвічного конфлікту батьків і дітей. Але в кінцевому результаті родичі розуміють, що разом вони непереможні та могутня сила, яку так просто не зламати.

Серіал Срібний бор 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Срібний бор » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Срібний бор 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Срібний бор всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Срібний бор онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Срібний бор (2017)