Фея (2020)

Фільм драма, фантастика, триллер «Фея (2020)»:

З дитинства мріючи про технології, Андрій в підсумку досяг заповітної мети, ставши ігровим розробником. Розвиваючи оригінальні ідеї, герой збирає під своїм початком групу талановитих програмістів, за допомогою яких випускає ігровий проект «Коловрат» і домагається успіху. Цей та інші прибуткові проекти дозволяють героєві більше не замислюватися про питання заробітку грошей – залишається тільки встигати їх витрачати.

Намагаючись надолужити згаяне, герой витрачає гроші на подорожі та розваги, із-за чого в кінцевому підсумку пересичується життям. У цей момент він знайомиться із загадковою активісткою Танею, яка пропонує втратив смак до життя герою дещо незвичайне – регресивний гіпноз, в ході сеансів якого Андрій дізнається про існування інших світів!

Дивитися фільм «Фея (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Фея (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фея (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фея (2020)