СидЯвдома (2020) всі серії

Мелодрама СидЯвдома (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
20 мин.

Серіал комедия «СидЯвдома (2020)»:

Сюжет комедійного серіалу СидяДома (2020) знайомить глядачів з чарівним підприємцем Геннадієм Борисовичем. Чоловік володіє мережею магазинів, бізнес тільки почав приносити хороший прибуток, як світ охоплює жахлива пандемія. Вірус змушує уряд прийняти жорстокі заходи, віддаються накази сидіти вдома, закриваються заводи і магазини, зокрема і нашого героя. Геннадій Борисович прекрасно розуміє, що чекає його в найближчим часом, але здаватися і втрачати бізнес він не має наміру. Чоловік намагається налагодити поставку товарів через інтернет, але для цього йому потрібно зібрати всіх співробітників.

Герой поняття не має, чи правильно він робить, намагаючись зберегти бізнес. Але якщо співробітники магазинів будуть працювати віддалено, їм доведеться платити зарплату. А що якщо люди не будуть купувати товар героя?
У той час як багатьом людям нудно на карантині, Геннадій Борисович не дрімає, він примудряється знаходити пригоди на свою голову.

Серіал СидЯвдома (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «СидЯвдома (2020)» онлайн всі серії

Серіал СидЯвдома (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися СидЯвдома (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » СидЯвдома (2020)