Бізнес по-казахськи в Кореї

Мелодрама Бізнес по-казахськи в Кореї  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 грудня 2019
Країна:
Казахстан
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм комедія «Бізнес по-казахськи в Кореї »:

Жомарт Канатович зробив ставку на перспективний великий бізнес. Чоловік буквально притягує до себе неприємності, але завдяки недбайливої рідні все ще залишається на плаву, уникаючи серйозних труднощів. Звичайно, він намагається не повторювати тих помилок, які вже здійснив. Але часом безвихідна ситуація змушувала діяти напевно і продовжувати рухатися вперед. Тепер йому випадає ще один шанс, і він не збирається упускати щасливого квитка. Конференція міжнародної компанії повинна відбутися в готелі Жомарта. Головною фішкою готелю є гостинний і усміхнений робот, що допомагає відвідувачам у всіх виниклих проблемах.

Ось тільки халепа – швейцар Бакдаулет випадково ламає технологічне диво, а полагодити його можна тільки в Південній Кореї, де він і був створений. Канатович не втрачаючи часу збирається в дорогу прихопивши з собою свою половину, і товариша з дружиною. До компанії вирішував приєднатися і їх приятель Еркош, який через непорозуміння потрапляє до в'язниці в Північній Кореї. Друзі намагаються допомогти бідоласі, але домовиться з владою не виходить. Обдумуючи інші варіанти, чоловіки помічають у межі якогось рибалки, який розповів їм історію, того, як втік з тюремних катівень, залишивши по той бік свою сім'ю. За час він зміг налагодити непогані відносини з солдатами і передавати через них посилки близьким. Він погоджується допомогти підприємцям і спрямовується на своєму човні у бік державного кордону. Все проходить, як і задумано, ось тільки рибак залишається зі своїм сімейством.

Дивитися фільм «Бізнес по-казахськи в Кореї » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Бізнес по-казахськи в Кореї онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бізнес по-казахськи в Кореї дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бізнес по-казахськи в Кореї онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бізнес по-казахськи в Кореї (2019)