Людський фактор всі серії

Мелодрама Людський фактор  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 апреля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Людський фактор »:

Аня завжди відрізнялася наполегливим і принциповим характером. Вона була впевнена, що зможе отримати від життя все і відразу. Саме ці рожеві мрії і погнали юну красуню після закінчення школи в багатообіцяючу столицю неймовірних можливостей. Ганна у своїх мріях вже стояла на вершині Олімпу благополуччя і звершень. Але в реальності все виявилося не так райдужно і прекрасно, як в суворому сьогоденні, де доводилося буквально виживати та відвойовувати своє місце під сонцем. Москва прийняла її зовсім не ласкаво, а доля невтомно підкидала випробування і проблеми.

Тепер Анино існування скоріше нагадує кромішнє пекло безвиході, де все з кожним днем стає гірше. У комуналці, де вона знімає кут з ранку і до пізньої ночі скандали, розборки. На роботі справи йдуть не найкращому чином і просвіту схоже не передбачається. Але найжахливіше, що з працею зароблені кровні гроші, які вона внесла за новобудову відразу згоряють. Надій на отримання власної житлоплощі і витраченої суми тануть з кожним днем. А тут ще її коханий, дізнавшись про це, швидко зібрав речі і переїхав до владної матусі, залишивши розстроєну наречену з усіма негараздами і розчаруваннями.

Серіал Людський фактор 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Людський фактор » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Людський фактор 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Людський фактор всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Людський фактор онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Людський фактор (2013)