Утікач (2017) всі серії

Мелодрама Утікач (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
8 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, криминал «Утікач (2017)»:

Головний герой гостросюжетного серіалу Михайло, професійний авантюрист, вирішується на ризикований крок. Він зухвало підставляє свого боса на велику суму, вирішивши зіграти один раз за своїми правилами. Після шахрайського трюку Миша тікає в свій рідний провінційне містечко. За своєю незрозумілою наївності, він вірить в те, що тут його не будуть шукати. Хоча ризик завжди є. Але замість того, щоб причаїться і не потрапляти на очі допитливою публіки амбітний хлопець стає учасником цілого ряду подій. І всі вони вже точно не забезпечать йому спокійного існування, а з точністю навпаки, тільки додадуть проблем.

У перший день перебування він заступається за свою колишню кохану Наташу, що стало повною несподіванкою для дівчини. Потім розпалений мачо вплутується в запеклу сварку з кримінальним авторитетом, відомого, як Дон, готовим знищити нахабу. І наостанок примудряється влаштуватися на службу в поліцейську ділянку. Ну що сказати? Його перебування на Батьківщині пройшло зовсім не помітно. Але зате він тепер особисто ловить злочинців, попутно рятується від небезпечного набагато вбивці і намагається налагодити особисте щастя.

Серіал Утікач (2017) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Утікач (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Утікач (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Утікач (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Утікач (2017)