Сімейний альбом всі серії

Мелодрама Сімейний альбом  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
14 серий
Премєра:
15 февраля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, история, семейный
Тривалість:
54 мин.

Серіал мелодрама, история, семейный «Сімейний альбом »:

Сім'я талановитого вченого Колокольцева проживає в мальовничій місцевості. Їх особняк розташований на березі річки. Кожен член сімейства пишається досягненнями чоловіки, адже вчений постійно знаходить спосіб, чим здивувати керівництво країни. Науковий співробітник має кілька ступенів і в даний момент знаходиться на порозі грандіозного відкриття. Ніхто припустити не міг, що влада вирішить без пояснення причин закрити проект і відправити Колокольцева на пенсію.

Тепер замість знаходження в лабораторії академіку доводиться проводити час з сім'єю і насолоджуватися навколишнім світом. Появу талановитого зятя-фізика робить життя старіючого чоловіка ідеальною. Двом обдарованим особистостям завжди є, про що поговорити. Однак черговий похід на риболовлю призводить до трагічних наслідків. Замість очікуваної пишній весільній церемонії родині доводиться готуватися до похорону вченого. Після смерті чоловіка кожен із спадкоємців опиняється перед складним вибором. Тендітна ідилія руйнується, як картковий будиночок. Родичам має взяти складний вибір і розібратися з тим, хто міг зважитися позбутися академіка. Чим же закінчиться ця драматична історія?

Серіал Сімейний альбом 1- 12, 13, 14 серія дивитися онлайн всі серії підрят 14 серий

Дивитися серіал «Сімейний альбом » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Сімейний альбом 14 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сімейний альбом всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сімейний альбом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сімейний альбом (2016)