Запах лаванди (2016) всі серії

Мелодрама Запах лаванди (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 мая 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Запах лаванди (2016)»:

Галина Андріївна завжди врівноважена і спокійна жінка, викладач фортепіано в музичній школі. Жінка давно має статус розлученої матері-одиначки, яка присвятила всю себе вихованню сина Максима. Він єдиний коханий чоловік в її житті, з яким вона пов'язує великі надії. Але одного разу все її райдужні мрії впадуть, коли Макс оголосить матері про те, що закохався і збирається одружуватися на Варі. Звичайно, Галина ніяк не могла очікувати, що її синочок може привести в будинок наречену, яка виросла в сирітському притулку яка працює маляром. Реакцію майбутньої свекрухи, була однозначною, вона виставила за двері зухвалу дівчину. Вона впевнена, що неосвічена вискочка не пара її чаду.

І все це для нього юнацьке швидкоплинне захоплення. Але розв'язка сцени видворення стала несподіваною для матері – Макс пішов слідом за коханою. Але якби тільки героїня могла тоді знати, що її син незабаром загине, рятуючи кохану від наїзду п'яного водія. Сама Варвара потрапляє в лікарню в критичному стані і швидше за все з невтішним прогнозам лікарів залишиться інвалідом. В очах кожної з цих жінок, інша винна в загибелі Максима і зустрічатися їм нестерпно боляче. Бачитися для них неможливо, але незважаючи на це, парадокс в тому, що обидві вони люблять і пам'ятають його. Тепер вони залишилися одні наодинці зі своїм горем, а життя продовжується і потрібно, щоб хтось був поруч!

Серіал Запах лаванди (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Запах лаванди (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Запах лаванди (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Запах лаванди (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Запах лаванди (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Запах лаванди (2016)