Чекай мене (2020) всі серії

Мелодрама Чекай мене (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 сериї
Премєра:
25 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, военный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама, военный «Чекай мене (2020)»:

Період Вітчизняної війни. Солдати намагаються будь-якими способами захищати честь країни і не дозволяти німецьким загарбникам розраховувати на перемогу в битвах. Щоб трохи підтримати військових по батальйонам, подорожує група співаків, готових зробити все можливе для підтримки бойового духу. Нещодавно до них приєднується красива і талановита артистка Шурочка. Її перше ж виступ викликає фурор у глядачів. Пронизливий голос змушує задуматися про непростого часу і зануритися в низку непростих подій. В цей час на концерті присутній полковник Громов.

Чоловікові вистачає зовсім трохи часу, щоб розібратися з новими почуттями і зробити неймовірні для себе висновки про закоханість у артистку. Чоловік починає надавати знаки уваги молодий особі і здається, Олександра готова відповісти взаємністю. Праворуч плавно йде до весілля, поки у дівчини не з'єднання являється ще один шанувальник, лейтенант Кольцов. Тепер красуні потрібно розібратися у власних почуттях, адже їй подобаються обидва чоловіки, зовсім не схожі зовні та з різними характерами. Яким же буде вибір Шурочки, і чим він обернеться для всіх учасників любовного трикутника?

Серіал Чекай мене (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 сериї

Дивитися серіал «Чекай мене (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чекай мене (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чекай мене (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чекай мене (2020)