Полювання на співачку всі серії

Мелодрама Полювання на співачку  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
20 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Полювання на співачку »:

Богачова Анна – ефектна жінка, яка знає собі ціну. Вона чудово розуміє, як привернути до себе увагу і підштовхнути людей слухати свої виступи. За кілька років артистці вдалося побувати в різних куточках країни величезною СРСР і отримати всесоюзне визнання. Однак разом зі славою до панночки прийшли і проблеми. Пристрасть до виконавиці відчували люди не тільки з добрим серцем, але і негідники, які мають на панночку особливі плани. Серед них виявився тюремний укладений Ніконов. Голос Ганни його просто манив. За кілька років тюремного терміну чоловік став марити виконавицею та за будь-які гроші купувати плакати з зображенням зірки.

Після звільнення колишній зек вирішив не їхати додому, а поквапився в столицю для зустрічі з кумиром. Знайомство з потрібними людьми позитивно відбилося для Ніконова. Тепер у героя був список усіх поїздок співачки, а також адресу квартири, де панночка любить відпочивати після виснажливих гастролей. Не довго думаючи, злочинець вчиняє перший замах на Аллу, але завдяки присутності хорошого друга в кімнаті жахливих наслідків вдалося уникнути. Ніконов збігає, щоб ретельно підготуватися до другої спроби нападу, а пошук злочинця доручають талановитому слідчому Миколі Ефимченко.

Серіал Полювання на співачку 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Полювання на співачку » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Полювання на співачку 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полювання на співачку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на співачку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полювання на співачку (2020)