Зулейха відкриває очі (2020) всі серії

Мелодрама Зулейха відкриває очі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
13 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Зулейха відкриває очі (2020)»:

Зулейха жила в маленькому селі з коханим чоловіком. У тридцяті роки минулого століття, коли переслідували селян і розкуркулювали цілі сім'ї, жінка втратила чоловіка, а сама була відправлена на заслання. Тоді вона могла тільки здогадуватися яке суворе випробування приготувала підступна доля нещасної героїні. Вирушаючи в Сибір з тисячами кулаков, Зулейха не підозрювала, що попереду безліч відкриттів. Зупинившись біля річки Ангари, татарка намагається впоратися з холодом і нестерпним голодом, мучать її вже кілька днів. Їй належить повністю змінити себе і спробувати бути сильніше, адже інакше просто не вижити.

Думала героїня про життя, призначення в цьому світі? Чому її віддалений селище потрапив під політику розкуркулення, навіщо вбили коханого? Знайшовши близьких по духу людей, вона отримає новий сенс життя, єдине метою стане вижити і продовжити свій тернистий шлях, але вже на волі. Вона знову полюбить запах скошеної трави, зрозуміє, що приховує в собі сонячний ранок і привітні посмішки перехожих. Тепер вона готова віддати все, щоб ще раз привітатися з сусідкою і злякатися місцевої собаки, гавкающей на непроханих гостей господаря.

Серіал Зулейха відкриває очі (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Зулейха відкриває очі (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Зулейха відкриває очі (2020) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зулейха відкриває очі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зулейха відкриває очі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зулейха відкриває очі (2020)