Сутичка (2012) всі серії

Мелодрама Сутичка (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 октября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал детектив «Сутичка (2012)»:

Євген з недавнього часу виписаний з лікарні, де провів досить тривалий період. Молодий чоловік після трапилася з ним трагедії втрачає пам'ять і схоже амнезія не поспішає повертатися йому його спогади. Він не знає хто він? Чим займався і хто його рідні? Знайденої нехитре майно в кишенях не допомогло Жені відповісти на елементарні питання, єдине, що він зрозумів, увійшовши у свою квартиру, куди його привела вдало знайдена підказка, що він людина не простий.

Не може у непримітного обивателя, або законослухняного громадянина в будинку, в хитро сконструйованих схованках зберігається величезні суми грошей і декілька паспортів на різні прізвища. Та поки Євгеній шукає хоч якісь зачіпки, щоб розбудити сплячу підсвідомість, у ФСБ професійні фахівці приступили до розслідування дивного справи. Пропало сім хлопців, всі сироти та погодки. Цей факт викликає чимало припущень. І саме головний герой підходить під всі описані параметри. За Женькою встановлюється цілодобове стеження і схоже історія стає все цікавіше. Але куди приведе ця терниста доріжка самого персонажа і його переслідувачів, яким натерпиться розгадати таємничий ребус.

Серіал Сутичка (2012) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сутичка (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сутичка (2012) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сутичка (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сутичка (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сутичка (2012)