Ціна життя всі серії

Мелодрама Ціна життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 ноября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Ціна життя »:

Ілля Шагін має декілька вищих освіт, по одному з яких, він є лікарем. Але зараз чоловік не практикує, а викладає патологічну фізіологію студентам медичного факультету. Його існування втрачає всякий сенс після того, як він трагічно втратив кохану дружину. Пара чекала дитину, але його дружина вмирає при пологах, а плід врятувати не вдалося. Подвійний удар Ілля переніс мужньо, хоча душевний біль і рана ще не загоїлися. Шагін ніяк не може заспокоїтися і не зрозуміти, що стало причиною смерті його коханої. Після довгих роздумів і мук, він збирається розібратися у всьому особисто.

Але його бажання докопатися до істини, ні до чого доброго не приводить. Почавши власне розслідування, чоловік мимоволі перейшов комусь дорогу. У підсумку, він виявляється жертвою спланованої інтриги – у в'язниці по сфабрикованій проти нього справі. В ув'язненні він не заспокоюється і отримує друге, юридична освіта. Після того, як Ілля звільняється достроково, він кардинально змінює свою сферу діяльності і захищає права тих, хто постраждав від недбалості, несправедливе ставлення або трудові каліцтва. У цьому він бачить сенс свого подальшого існування.

Серіал Ціна життя 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ціна життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ціна життя 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ціна життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ціна життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ціна життя (2013)