Паромщица всі серії

Серіал мелодрама «Паромщица »:

Сімейство Тітових: Надія, Лев і їх синок Микола переїжджають зі столиці назад в рідне містечко приміських izlučinsk, щоб там почати все з чистого аркуша. Перспективна робота, розкішний особняк, всі, здається, для родичів складається найкращим чином. Але у долі свої плани, які йдуть в повний розріз з райдужними мріями героїв. Вони мимоволі опиняються в гущі провінційних підступних інтриг. Вночі трапляється трагедія, убитий поромник.

У злочині звинувачується Надя. Ніхто тоді не бажав чути виправдань нещасної і ні в чому невинною жінки. Так вона потрапляє у в'язницю, з якої вийшовши через кілька років, прекрасно усвідомлює, що тепер її існування ніколи не буде, як раніше. Все в місті включаючи рідного синочка ненавидять її, чоловік створив іншу сім'ю. На роботу її ніхто не бере, і єдине місце, яке вона може одержати цю посаду паромщицы на судні, те саме, де сталося вбивство. Спогади не найприємніші. Але надія ніколи не була слабкою особливою. Вона не бажає чути в свою адресу злобні звинувачення і має намір довести, що це не вона так холоднокровно розправився з чоловіком. Правда повинна повернути їй добре ім'я, а головне довіра її сина.

Серіал Паромщица 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Паромщица » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Паромщица 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Паромщица всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Паромщица онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Паромщица (2020)