Мент у законі всі серії

Серіал криминал, детектив «Мент у законі »:

Головний герой гостросюжетного серіалу майор Степан Круча, керівник карного розшуку Бітовського відділення. Це людина залізної волі, влаштувалися принципів і честі. Багато років чоловік стоїть на сторожі порядку, веде невпинну боротьбу з кримінальними елементами, які прозвали його в своїх колах Волчарой. Вірними помічниками офіцера є молоді й амбітні міліціонери Федот Комов і Роман Лозовий. Злочинці ненавидять цю команду і впоралася б з нею при першому зручному випадку, прекрасно розуміючи, що з цими хлопцями жарти погані і якщо вони зацікавилися кимось, то це точно не до добра.

Особливо суворий з ними Круча, для якого не принципово переступити межу закону, щоб покарати чергового негідника. Він непідкупний і його неможливо залякати, адже борг професіонала і почуття справедливості для нього і його рубають понад усе. Звичайно, кримінальникам дуже заважає цей герой правосуддя, але навіть всупереч усім небезпекам і смертельну загрозу Волчара не так-то просто зупинити. А поки Сергій з помічниками працюють паралельно над кількома справами, все більше розуміючи, що всі ці події пов'язані між собою та пересікаються в декількох місцях, на що вказують вперті факти.

Серіал Мент у законі 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Мент у законі » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Мент у законі 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мент у законі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мент у законі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мент у законі (всі серії) (2008-2014)