Бомба

Мелодрама Бомба  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 жовтня 2013
Країна:
Україна
Жанр:
бойовик, історія, драма
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

«Бомба »:

Дія серіалу відбувається в 1941 році. Життя перспективного студента физмеха факультету кардинально змінюється за один день. Іван Гучков мимоволі стає об'єктом уваги проникливого майора Лобанова, керівника Ленінградського відділу розвідуправління військового округу. Справа в тому, що деякий час тому в радянських ГРУ надходить цінна інформація, про те, що американські вчені-фахівці ведуть повним ходом розробку атомного боєприпасу. Після чого приймається рішення завербувати Ваню в штат Невада на засекречений об'єкт «Х», де розташоване виробництво збагаченого урану.

Легенда Гучкова не повинна викликати жодних сумнівів у роботодавців, тому йому змінюють не тільки ім'я, зовнішність, але і всю біографію. Радянський хлопець приміряє на себе образ курсанта морської піхоти Стенлі Лібера, який пропав без вісті, а тепер дивом знайшовся і повинен одружується на своїй нареченій Лібере. Дівчина виявляється самовідданої особливою, яка ділить з коханим всі негаразди і навіть готова відправитися з коханою на секретний об'єкт. З часом Іван так вживається в роль, що забуває про справжню подрузі Лику, що залишилася на Батьківщині, так і невідомо вона вижила після блокади Ленінграда. Але життя резидента непередбачувана: Гучкова і Либеру розсекретили і депортують назад в СРСР. Там чоловікові доведеться пройти багато складних випробувань перш, ніж він приступить до пошуків близьких, кого він так давно не бачив.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Бомба (2013)