Карпатський рейнджер всі серії

Мелодрама Карпатський рейнджер  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
24 февраля 2020
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Карпатський рейнджер »:

Інтригуючий детектив про канадця українського походження Пол Гордийчака. Молодий чоловік приїжджає на свою історичну батьківщину, в якості інструктора проекту «Український шериф». Стать не очікував, що його тимчасовий приїзд в Україну затягнеться на кілька тривалий час і причиною тому стане трагічна загибель його колеги. Після того фатального випадку герой вирішує залишитися після закінчення контракту, щоб зайняти посаду дільничного в Карпатському провінційному містечку під назвою Нагура. Хлопець, який виріс в країні, де більшість громадян дотримуються правила і закони, стикається з повним нерозумінням того, що відбувається.

Реалії прикордонного життя містечка, де процвітає корупція, контрабанда, злочинці ведуть себе настільки привільно, не боячись, що їх засудять за незаконні дії. Полу оголошує війну всьому цьому творящемуся бедламу, закликаючи місцеве населення до їх громадянського обов'язку. Але довести розпочате до кінця йому так і не вдасться. Боротьба з криміналом виявиться зовсім не проста. На тлі всього цього хаосу, Полу стає відомо, що за ним розпочали полювання якимсь найманим кілером, а новий напарник Стьопа Фомін не в захваті від новоспеченого шерифа.

Серіал Карпатський рейнджер 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Карпатський рейнджер » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Карпатський рейнджер 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Карпатський рейнджер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Карпатський рейнджер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Карпатський рейнджер (2020)