Кохаю тебе будь-яку (2017) всі серії

Мелодрама Кохаю тебе будь-яку (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
8 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Кохаю тебе будь-яку (2017)»:

Рідні сестри Наташа і Лара отримують у спадок елітний, модний магазинчик. Замість того, щоб об'єднати зусилля і почати керувати успішним бізнесом удвох, родички вирішують розіграти свої частки на спір. Наталя, яка любить тварин і мріяла з дитинства стати приборкувачкою, повинна продемонструвати свою майстерність, майстерне, от тільки не на представників фауни, а на чоловіках. Вона повинна підкорити в найкоротші строки того впертого, на якого вкаже Лариса. Остання хитра і авантюрна особа знаходить самого непримітного кандидата – прибиральника Миколая.

Згнітивши серцем дівчина погоджується на експеримент, але, на диво, намагаючись привернути увагу об'єкта дізнається про нього багато цікавого і інтригуючого. Як виявилося Коля за професією лікар, який працював у відділенні травматології. Йому довелося розлучитися з улюбленою професією за збігом несприятливих обставин. Мимоволі красуня сама того не помічаючи закохується в хлопця. Звичайно, таке несподіване увагу з боку чарівної жінки неприємно Миколі, але чим він відповість їй, коли дізнається, що став маріонеткою в дурному суперечці двох навіжених бізнес-леді? Чи зможе він пробачити кохану чи захоче піти своїм шляхом?

Серіал Кохаю тебе будь-яку (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Кохаю тебе будь-яку (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохаю тебе будь-яку (2017) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохаю тебе будь-яку (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохаю тебе будь-яку (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохаю тебе будь-яку (2017)