Ультиматум (2015) всі серії

Мелодрама Ультиматум (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «Ультиматум (2015)»:

Російський чотирисерійної кримінальний бойовик режисера Ігоря Бійка, що розповідає про нелегкі трудові будні правоохоронців, які ведуть щоденну боротьбу з криміналом. У центрі сюжету - давнє протистояння оперуповноваженого Сергія Єрохіна і ватажка злочинного угруповання Анатолія Бикова на прізвисько «Бик». Ідейний і принциповий майор поліції однаково нещадний як до злочинців, так і до своїх корумпованим колегам, він звик завжди доводити будь-яке, навіть найскладніше справа до кінця.

Практично весь свій вільний час він присвячує роботі, тому його особисте життя не складається і дружина, яка страждає від нестачі уваги, йде від нього. Але незабаром після ретельно спланованої і успішно реалізованої спецоперації, в ході якої був затриманий нещасливий Бик, у Єрохіна починаються серйозні проблеми, оскільки його сестру викрадають і обіцяють звільнити тільки після того, як поліцейський благополучно «розвалить» справу свого найлютішого ворога. У нього є всього три дні щоб прийняти найважливіше рішення: беззаперечно погодитися на безжалісний ультиматум, або відправитися на пошуки єдиного близької людини, маючи в своєму розпорядженні вельми незначна кількість часу, а також діючи виключно на свій страх і ризик.

Серіал Ультиматум (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ультиматум (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ультиматум (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ультиматум (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ультиматум (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ультиматум (2015)