Яга. Кошмар темного лісу

Фільм ужасы «Яга. Кошмар темного лісу »:

Дія вітчизняного фільму висвітлює історію, яка сталася в родині, яка тільки що переїхала в новий будинок. Змінивши місце проживання, подружжя відразу прийняли рішення обзавестися помічницею. Після того, як кандидатура була підібрана, в житті головних героїв з'явилася привітна дівчина, однак разом з цим їх син почав скаржитися на те, що няня дивна.

Батьки не надали значення словами сина, тим більше що в їх будинку стояли приховані камери. Перегляд відеоматеріалу не підтвердив побоювання дитини. Одного разу хлопчик повернувся додому і став свідком страхітливої ситуації: крім того, що йому не вдалося знайти ні сестру, ні няню, він помітив батька й мати, які перебувають у стані трансу. Ця подія підштовхнула юного героя до того, щоб відправитися на пошуки сестри. Незабаром хлопчик дізнається, що його няня є демоном по імені Яга.

Дивитися фільм «Яга. Кошмар темного лісу » онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Яга. Кошмар темного лісу онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Яга. Кошмар темного лісу дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Яга. Кошмар темного лісу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Яга. Кошмар темного лісу (2020)